ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Σεπτέμβριος 2019. Συμπληρώθηκαν είκοσι συναπτά έτη από τη μέρα που αποφασίσαμε να σχολιάζουμε σε καθημερινή βάση τον κοινωνικό και πολιτικό μας βίο. Αυτός ο κύκλος έκλεισε. Δείτε εδώ το αποχαιρετιστήριο κείμενο.

Πάμε για άλλα; Ποιος ξέρει;

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

120106 ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ

Η νέα μορφή επικοινωνίας μας είναι απλή στη χρήση και βολική για την ευκολότερη κοινοποίηση όλων των απόψεων.
  • Επιλέξτε ένα κείμενο από το "αρχείο δημοσιεύσεων". Οι αριθμοί εμπρός από τον τίτλο φανερώνουν την ημερομηνία που δημοσιεύτηκε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ. Για παράδειγμα, το 100913 σημαίνει 13 Σεπτεμβρίου 2010. 
  • Διαβάστε το κείμενο προσεκτικά. Επιμένουμε στο προσεκτικά, γιατί έχουμε διαπιστώσει ότι, πολλές φορές, η βιαστική ανάγνωση προκαλεί παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.
  • Στη συνέχεια, δεν έχετε παρά να γράψετε το σχόλιό σας και να το δημοσιεύσετε στο τέλος της ανάρτησης. Για εκτενείς αναφορές είναι προτιμότερο να κάνετε παραπομπές σε ιστότοπους ή άλλα blogs.
  • Μη ξεχνάτε να "υπογράφετε" τα σχόλιά σας, έστω και με ψευδώνυμο, έτσι ώστε να φαίνεται κάθε φορά που σχολιάζει το ίδιο πρόσωπο.
Δεκτές παρατηρήσεις, αντιρρήσεις, σχόλια και προτάσεις.
Απαράδεκτο οτιδήποτε προσβάλλει τρίτους.


Για περισσότερο "ιδιωτική" επικοινωνία, γράψτε στο 3poulakia@in.gr ή στο προσωπικό μας mail, για όσους το γνωρίζουν, και ό,τι πούμε θα μείνει μεταξύ μας.

2 σχόλια:

ΧΑΜ είπε...

Έχεις τις καλύτερες των ευχών μου.
Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση η επισήμανσή σου "να διαβάζονται προσεκτικά τα κείμενα".
Χρήστος Αλεξάνδρου Μηλώσης

είπε...

Ευχαριστώ. Ελπίζω σε συνεργασία.