ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Σεπτέμβριος 2019. Συμπληρώθηκαν είκοσι συναπτά έτη από τη μέρα που αποφασίσαμε να σχολιάζουμε σε καθημερινή βάση τον κοινωνικό και πολιτικό μας βίο. Αυτός ο κύκλος έκλεισε. Δείτε εδώ το αποχαιρετιστήριο κείμενο.

Πάμε για άλλα; Ποιος ξέρει;

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

190913 ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟΝ


Το ένα πουλάκι:
Τα «τρία πουλάκια», έτσι όπως τα γνωρίζατε, να σχολιάζουν σε καθημερινή βάση τον πολιτικό και κοινωνικό μας βίο, επί είκοσι έτη, στην αρχή από την τελευταία σελίδα των ΧΡΟΝΙΚΩΝ και στη συνέχεια ΚΑΙ από το διαδίκτυο, λέγοντας το καθένα την άποψή του, δεν υπάρχουν πλέον.
Ας πούμε πως έκλεισε ένας από τους κύκλους που κάνει η ζωή μας. Ο συγκεκριμένος άνοιξε σαν σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου τού -πόσο μακρινού!- 1999.

Το άλλο πουλάκι:
Ευχαριστούμε την εφημερίδα που αποτέλεσε την αγαπημένη μας φωλιά όλο αυτό το διάστημα.
Ευχαριστούμε και όλους τους φίλους που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνέβαλαν κάθε φορά στο να διαμορφώνουμε την άποψη που παρουσιάζαμε στις καθημερινές μας κουβέντες μαζί σας.
Δεν ξεχνάμε εκείνους που έφυγαν από την παρέα μας, κυρίως τον Κώστα και τον Νίκο, ανθρώπους που υπήρξαν, κατά κάποιο τρόπο, μέντορες, καθώς και στήριγμά μας, στο ξεκίνημα και τα πρώτα δειλά μας φτερουγίσματα.

Και ένα τρίτο πουλάκι:
Σας αποχαιρετούμε με τη βεβαιότητα πως, όταν υπάρχει αμοιβαία επιθυμία, η επικοινωνία δεν χάνεται.
Κάπου, κάπως, κάποτε, με κάποιον άλλο ίσως τρόπο…
Ποιος ξέρει;
Χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς…

Δεν υπάρχουν σχόλια: